Pápa

2013.06.17. 13:12

Több ezren a Fő tér próbáján

<p>A 23. Pápai Ját valóban birtokba vették a pápaiak a megújuló Fő teret, mely zsúfolásig megtelt a Magna Cum Laude koncertre.</p>

A 23. Pápai Játékfesztivál nyitókoncertjén valóban birtokba vették a pápaiak a megújuló Fő teret, mely zsúfolásig megtelt a Magna Cum Laude koncertre.

 

 

 

Délután az Üründül Enerji Bingül Erdem Lisesi isztambuli néptáncegyüttes műsora biztosította a jó hangulatot. A gyermekeknél Gulliver játszótere és a vízenjáró szökőkút volt a legnépszerűbb. A kiülő teraszok és az ízek utcájának sörpadjai is szépen lassan megteltek, ahogy közeledett az esti koncert időpontja.

Áldozó Tamás polgármester és Kovács Zoltán országgyűlési képviselő köszöntötték a pápaiakat. A polgármester megköszönte a pápaiak türelmét, és mindazok kitartó munkáját, akiknek köszönhető, hogy az elhúzódó régészeti ásatások gödreit befedték, a teret újjá varázsolták és végre a kordonokat is lebontották. Így újra miénk lehet a tér.

Kovács Zoltán szintén köszönetét fejezte ki a tervezőknek a gondos munkáért és a kivitelezőknek azért, hogy éjt nappallá téve dolgoztak azon, hogy a Fő tér méltó helyszíne lehessen a 23. Pápai Játékfesztiválnak.

Végül a Magna Cum Laude fergeteges koncertjével vált teljessé az este!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!