Pamela Anderson újra szexi

Pamela Anderson újra szexi
Pamela Anderson ismét pózol, egy jó adag smink és egy kis képszerkesztés csodákra képes.    

Pamela Anderson ismét a kamerák előtt bájolog, ezúttal egy fehérnemű kollekcióban, a francia Bonita De Mas cég ruháit kapta magára. Az egykori Playboy nyuszi és vízi mentő legfrissebb képein talán egy leheletnyivel több az utómunka, mint a korábbiakon, mindenesetre a kebelcsoda újra régi fényében tündököl.

A negyvenhárom éves, két gyermekes Pamela Anderson  a párizsi cég fehérneműiben villog, ki tudja hány kiló sminkkel és Photoshop-pal. Bár Pamela így nyilatkozott: – A gyerekeim tartanak ilyen jó formában. Folyamatosan sportolok velük. Focizunk, kosarazunk és baseballozunk, szinte minden nap. Nem kondizom és nem diétázok. Vega vagyok, de nem koplalok.

Pamela Anderson szexi képeket >>>

A kanadia származású szőkeség, aki egy sörreklámnak köszönheti karrierjét, eddig tizennégy alkalommal szerepelt a Playboy címlapján, ezzel egyedülálló rekordot teremtve. Úgy tűnik Pam élete lassan rendbe jön, ugyanis ellentétben korábbi, meglehetősen zaklatott kapcsolatával, új fiúja Jon Rose, aki profi szörfös, nem bír betelni a szexi Pamela Anderson szépségével.

Ilyen Pamela Anderson 43 évesen