Friss hírek

2009.07.13. 10:42

LABDARÚGÁS - A Manchester City is bejelentkezett Luis Fabianóért

<p>Az AC Milan után a Manchester City is bejelentkezett a Sevilla csatáráért, Luis Fabianóért. A múlt héten úgy tűnt, az olasz csapat megszerezheti a brazil klasszist, de az angolok keresztül húzhatják a milanói vezetők számításait.</p>

Korábban a Barcelona támadójáért, Samuel Eto óért szállt harcba a két csapat, de végül mindketten lemondtak a kameruni csillag szerződtetéséről. A piros-feketék ezután vetettek szemet Fabianóra, és a hírek szerint 18 millió euróért vinnék is a csatárt, de a Sevilla minimum 20 milliót akar.

Az arab tulajdonosok kezében lévő City viszont 25 millió eurót is hajlandó áldozni Luis Fabianóra. Korábban ennyiért akarták leigazolni Eto ót is, ám az ő havi fizetése sokkal több lett volna, mint amit a brazil játékosnak kell adniuk.

A Sport című spanyol napilap értesülései szerint Fabiano csak a Milan kedvéért hagyná el a Sevillát, de sokak szerint a Manchester támadója, Robinho meg tudná győzni honfitársát, hogy csatlakozzon a szigetországi alakulathoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!