Pályaépítés miatt módosulnak a menetrendek

Nyíregyháza – Pályaépítés miatt a Budapest–Cegléd–Nyíregyháza vasútvonalon módosul a menetrend. A menetrendi változás március 22-én 0.00 órától május 9-én 24.00 óráig tart.

Módosulnak a menetrendek

Pályaépítés miatt a Budapest–Cegléd–Nyíregyházavasútvonalon módosul a menetrend.

A menetrendi változás március 22-én 0.00 órától május 9-én 24.00 óráig tart. A Budapest–Cegléd–Záhony vonalon a Nyugatipályaudvarról induló és oda érkező gyorsvonatok a menetrendtől eltérően közlekednek a Budapest–Cegléd–Szolnok vonalszakaszon. A Budapest–Cegléd–Nyíregyháza–Záhony vonalon közlekedő InterCity vonatok Szolnok és a Nyugati pályaudvar között kerülő útvonalon Újszász érintésével közlekednek. Cegléd és Kőbánya-Kispest állomást, illetve BudapestZugló megállóhelyet nem érintik. Az IC vonatok a Nyugati pályaudvarról 10–15–20 perccel korábban indulnak, Budapestre pedig körülbelül ennyivel később érkeznek.

Zajta–Budapest

A vasárnaponként Zajtáról 14.50-kor Budapest Nyugati pályaudvarra induló vonat ugyancsak Újszász érintésével közlekedik, Szolnok és Budapest között nem áll meg. Cegléd felé az átszállás biztosított lesz Szolnokon, a 20 óra 14 perckor induló vonat segítségével – tájékoztatott Kavalecz Imre, a vasúttársaság szóvivője.

– Lefler György –