Friss hírek

2009.07.17. 13:24

KÉZILABDA - Hajdu János nem hosszabbít a válogatott élén

<p>Hajdu János nem hosszabbítja meg szövetségi kapitányi szerződését a magyar férfi kézilabda-válogatott élén. A szakember pénteken közölte döntését Sinka Lászlóval, a szövetség elnökével. Az új kapitányt valószínűleg szeptemberben jelöli ki a szövetség - közölte pénteken a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ).</p>

Hajdu János a 2008-as olimpián a magyar női válogatottal negyedik lett, tavaly ősszel a férfi válogatott kapitányaként a januári, horvátországi világbajnokságon hatodik helyezést ért el csapatával, emellett kijuttatta a gárdát a jövő évi, ausztriai Európa-bajnokságra.

A szövetség szakmai igazgatója, a távozó kapitány így indokolta elhatározását: "Mindvégig tudtam, hogy csak megbízatásom lejártáig, az Eb-selejtezők végéig maradok szövetségi kapitány, mert ez és a szakmai igazgatói poszt hosszú távon szinte összeegyeztethetetlen egymással anélkül, hogy az egyik komolyan sérülne. Eddig a szakmai igazgatói munkára jutott kevesebb időm, energiám, mostantól viszont teljes lendülettel erre szeretnék koncentrálni".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!