Hárman sérültek meg a borsodi utakon

Akt.:
Hárman sérültek meg a borsodi utakon
Hárman sérültek meg a borsodi utakon - © Fotó: police.hu
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 28-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Egy menetrendszerinti autóbusz közlekedett 2017. augusztus 28-án 12 órakor Miskolcon a Szentpéteri kapuban. A jármű vezetője forgalmi okokból fékezett, amely során egy utas elesett és a baleset következtében a könnyű sérülései keletkeztek.

Egy férfi közlekedett személygépkocsijával 2017. augusztus 28-án 12 órakor a Kovácsvágás és Pálháza közötti útszakaszon. A jármű vezetője nem megfelelően választotta meg autója sebességét és emiatt az árokba csúszott. A baleset következtében a sofőrnek könnyű sérülései keletkeztek.

baleset1

Egy nő közlekedett autójával 2017. augusztus 28-án 16 órakor az Edelény és Damak közötti útszakaszon. A személygépkocsi vezetője sebességéből adódóan az útról lesodródott és az árokba borult. A baleset következtében a sofőrnek súlyos sérülései keletkeztek.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tíz esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg sebességüket, legyenek türelemmel egymás irányába, hiszen mindenkit hazavárnak.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Személygépkocsi lángolt - illusztráció
Ormosbánya - Egy személygépkocsi motor és utastere lángolt Ormosbányán, az Erdősor úton augusztus 27-én késő este. A tüzet a kazincbarcikai hivatásos tűzoltók két vízsugárral rövid időn belül eloltották. Az eset során senki nem sérült meg - tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófav...

Nagyrozvágy - Egy nyolcvan négyzetméter alapterületű csűr tetőszerkezete kapott lángra Nagyrozvágyon, a Rákóczi Ferenc utcában augusztus 27-én késő este. A fa szerkezetű és nádborítású épület tetőszerkezetének hatvan százaléka égett. Az épületben baromfit tartottak és nagyméretű bálákat tároltak....

Illusztráció - Gázömlés Miskolcon a Lorántffy utcában, 18 embert kitelepítettek
Miskolc - Munkagép vágott át egy 160 mm átmérőjű gázvezetéket Miskolcon, a Lorántffy Zsuzsanna utcában augusztus 28-án, hétfőn délután. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a miskolci hivatásos tűzoltók a közelben lévő ingatlanokból tizennyolc embert kísértek biztonságos helyre arra ...

Súlyosan megsérült az őzzel ütköző motoros Borsodban
Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 27-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Egy férfi közlekedett motorkerékpárjával 2017. augusztus 27-én 19 órakor a Kelemér és Zádorfalva közötti útszakaszon. A járm...Pálháza.
BOON.HU


hirdetés