Pál Dénes körülrajongja lányát és imád énekelni

Akt.:
Akusztikus koncertekre készülődnek
Akusztikus koncertekre készülődnek - © Fotó: Facebook
Miskolc – Pál Dénes, a miskolci énekes lubickol az apaszerepben, amióta megszületett a kislánya.

„Pannival már most imádunk együtt vásárolni. Főleg neki. Csoda dolgokat lehet kapni ezeknek a piciknek, és mindig rengeteg segítséget kapunk…” – írta legutóbbi bejegyzésében.

A kis család életében az elmúlt időszak nagy változásokat hozott. Elhagyták eddigi otthonukat és családi házba költöztek. Panni és szülei számára nyugodtabb, természetesebb környezet lesz.

Pál Dénes természetesen nem hagyott fel másik szerelmével, az énekléssel sem. Az is a Facebookról derült ki, hogy csapatával akusztikus koncerteket ad az év hátralevő részében.

Forrás: Facebook


Pál Dénes és kislánya
Miskolc - Nemrég jelentette be a népszerű énekes, hogy megszületett a kislányuk. Most az a hír, hogy az apaság átjárja az életét. A nap fénypontja, amikor sétálhat Pannival, aki imád nagyokat aludni a friss levegőn – számolt be róla. Apának lenni jó: séta, szabadban „A nap fénypontja, séta Pa...

Apa és lánya...
Miskolc - „Leírhatatlan örömmel szeretném veletek megosztani, hogy megszületett kislányunk, Pál Panna Róza! – írta Facebook-oldalán Pál Dénes. –️ „Meseszép, egészséges kisbaba, aki a legnagyobb csoda az életünkben. Szerencsére ő is és az anyukája is teljesen jól vannak. Köszönjük, hogy az elmú...