Bódog Tamás: „Amit egy-két játékostól láttam, az kevés”

Akt.:
Bódog Tamás: „Amit egy-két játékostól láttam, az kevés”
© Fotó: Homoky György
Paks, Miskolc – „Az eltervezett játék, az eltervezett hozzáállás nem jött, és a tervezett gólok sem. Ha a párharcokat nem nyered meg, és akaratban nem vagy ott százszázalékosan, akkor így járunk, ahogy most jártunk.” – nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Paks elleni 2-1-es vereséggel végződött idegenbeli találkozó után.

Csertői Aurél (Paksi FC): – A mérkőzés nagy részében kézben tartottuk az eseményeket, több lehetőségünk volt, helyenként jól is játszottunk, bár egy ilyen agresszívan letámadó csapat ellen nehéz futballozni. Szerencsére a pályánk szenzációs volt, adta a játékot. Mindkét csapat küzdött, ezt nem vehetjük el az ellenféltől. Többször volt meccslabdánk, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.


Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): – Vereség után sosem örül az ember. Megérdemelt a paksi győzelem, van még mit javítanunk. Nem csak a nyitány, minden mérkőzés fontos, de az biztos, hogy ez a mérkőzés nem sikerült. Az eltervezett játék, az eltervezett hozzáállás nem jött, és a tervezett gólok sem. Ha a párharcokat nem nyered meg, és akaratban nem vagy ott százszázalékosan, akkor így járunk, ahogy most jártunk. Amit egy-két játékostól láttam, az kevés. Hiába mondja bárki, hogy ő játszani szeretne, nem csak azért kell pályára lépni, hogy meglegyünk létszámban. A két új ember hozzátett a játékhoz, igaz nem olyan sokat, amennyit vártam, de változott a játékunk, azonban nem annyit, hogy eredményesek legyünk.


Paks, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 20. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Paksi FC együttesének vendége volt szombaton 17 órától Pakson. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 20. forduló Paksi FC vs. Diósgy...