Bódog Tamás: „Ma az is működött, ami a múlt héten nem”

Akt.:
Bódog Tamás
Bódog Tamás - © Fotó: Homoky György
Miskolc, Paks – „Nehéz mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen, akinek rendben volt az önbizalma” – nyilatkozta Bódog Tamás, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Paks elleni egy gólos idegenbeli bajnoki sikert követően.

Csertői Aurél: – Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést. Úgy láttam, és a végére be is bizonyosodott, hogy ez egy egygólos meccs, sajnos ezt az egy gólt mi kaptuk. Ráadásul úgy érzem, hogy nagy potyagól volt. Nekünk talán egy száz százalékos helyzetünk volt, azt az ötösről tudtuk kihagyni. A második félidőben a meddő mezőnyfölényünket nem tudtuk kihasználni, a kapu előtt határozatlanok voltunk. Sok játékosból hiányzott az a plusz, amit elvárok, nem játszottak jól. Még mindig kellenek a pontok, mindössze hét pontra vagyunk a kieső helytől. Álmodozhatunk, de a realitás ez.

Bódog Tamás: – Amit elterveztünk és gyakoroltunk a héten, azt hellyel-közzel sikerült megvalósítanunk. Nehéz mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen, akinek rendben volt az önbizalma, hiszen hazai pályán nem kaptak eddig ki. Stabilak voltunk, masszívan játszottunk annak ellenére, hogy egyszer Antal Botondnak is nagyot kellett védenie. Ma az is működött, ami a múlt héten Sopronban a fáradtság miatt nem. Még maradt pár lépés a bennmaradás felé, de nagyon fontos, hogy idegenben is begyűjtöttük a három pontot. A következő mérkőzésen ugyanilyen koncentráltan kell játszanunk, az azt követőn is, majd az azt követőn is, egészen addig, amíg meg nem húzzák a vonalat alattunk. A játékosokon láttam a győzni akarást, és ugyan a hazaiaknak is volt lehetősége, de nem éreztem bennük az átütő erőt, mert jók voltunk, ezért megérdemelt győzelmet arattunk.BOON-ÉLŐ – Paks vs. DVTK 0-1 (0-1)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 28. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Paksi FC vendégeként lépett pályára szombaton 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!