“A foci megajándékozza azt, aki tesz érte, ma mi tettünk”

Akt.:
Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője
Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője - © Fotó: Homoky György
A legfontosabb dolog az, hogy ma mindent megtettünk azért, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk” – nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Paks elleni 1-1-es döntetlen után.

Csertői Aurél (Paksi FC): – Az első félidőben le kellett volna rendeznünk ezt a mérkőzést, mert annyi lehetőségünk volt. A második félidőt úgy kezdtük, ahogyan kell, gólt rúgtunk, amely sajnos egy kicsit bennünket zavart meg. Ezt követően is volt sok helyzetünk, ezek azonban kimaradtak. A jövő héttől duplán dolgozunk majd azért, hogy az ilyen meccseket hozni tudjuk, ha ráteszünk még egy lapáttal, akkor legközelebb nyerni fogunk.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): – A legfontosabb dolog az, hogy ma mindent megtettünk azért, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk. Ezen a talajon sokat focizni nem lehetett, de mind a két csapat önfeláldozóan játszott. Nagy küzdelem volt, kemény párharcokkal, a cél az volt, hogy megforduljon a tendencia. A foci megajándékozza azt, aki tesz érte, ma mi tettünk. A végén meccslabdája volt a Paksnak, de utána a mi oldalunkra is eldönthettük volna a meccset. Sok volt a hiba, de nem vagyok elégedetlen, mert azt láttam a játékosoktól, amit kértem, hogy csináljanak.


BOON-ÉLŐ – Paks vs. DVTK 1-1 (0-0)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 6. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Paksi FC vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától az “Atomvárosban”. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »