Pádár klasszisa döntött

Pádár klasszisa döntött

Vasárnap játszották a női futsal
NB I-es bajnokságának 11.
fordulójának
zárómérkőzését,
amelyet a Vesta-Cityline csapata nyert meg a Miskolci
Szabadidőközpont-Vénusz ellen.

A forduló legrangosabbnak ígérkező mérkőzését a listavezető Vesta és a negyedik Vénusz vívta egymással. A találkozó minimális késéssel kezdődött az elektornikus jegyzőkönyv beüzemeltetése miatt.

A játékot a Vesta csapata kezdte és az első perctől óriási veszélyt jelentettek támadói a miskolci kapura. Az első gólra nem kellett sokat várni, mivel néhány perc után Kovács óriási passzal ugratta ki az éppen betegségéből felépülő Csepregit, aki a kínálkozó lehetőséget kíméletlenül kihasználta a kivetődő Vincze Anikó mellett. Néhány perccel később ismét a Vénuszok nyolcasa lőhetett kapura és egy jobblábas szépen elhelyezett lövés után máris 2-0 állt az eredményjelző táblán. A Vestás lányok szerettek volna kapaszkodni, de mire ez sikerült addigra Kovács Alíz elé pattant egy lecsorgó labda, aki elegáns megoldással Vincze hálójába terelte a játékszert. A hazai időkérést követően ismét pályára vonult a listavezető csapat és a félidő végéig Pádár Anita próbálkozásaiból három landolt a miskolci kapuban.

A félidő után ismét a Vesta-Cityline csapata próbálkozott többet, és ezek közül kettő eredményes is volt.
A mérkőzés végén egy miskolci szögletrugásból Balovics Réka tudott még szépíteni, de a hátralévő fél percben nem sikerült az egyenlítés. A hazai gárda még ha nehezen is, de begyűjtötte a 3 bajnoki pontot.
Fontos megjegyezni, hogy a csodálatos játékot bemutató Pádár Anita szerezte a Vesta góljait, aki így „mester ötöst” ért el a rangadón. Ezzel a győzelemmel a bajnokjelölt csapat továbbra is tartja a veretlenségi sorozatát.

Herédi Attila (Vesta): – Egy nagyon jó Miskolcot sikerült legyőzni egy egységes csapatjátékkal, és egy kiválló egyéni teljesítményel. Pádár Anita 5 gólja magáért beszél. Az önbizalom szempontjából fontos volt, hogy megőriztük veretlenségünket. Gratulálok mindkét csapatnak az élvezetes és kiegyenlített játékhoz.
Sárréti Géza (Vénusz): – Jobb játékra számítottam, a döntetlen reálisabb lett volna. Hamarosan összeáll a csapatunk, jó úton haladunk.

Vesta-Cityline K és 3S – Miskolci-Szabadidőközpont Vénusz 5-4 (3-3)
Gólok: Pádár (5) ill. Csepregi (2), Kovács, Balovics

– Kozák Attila –