boon-sportoldal

2011.10.12. 18:48

Ligakupa: Egy góllal nyert Mezőkövesden a DVSC-TEVA

Debrecen, Mezőkövesd - A DVSC-TEVA Rezes László góljával győzte le a Zsóry SE gárdáját a Ligakupában.

Debrecen, Mezőkövesd - A DVSC-TEVA Rezes László góljával győzte le a Zsóry SE gárdáját a Ligakupában.

A Ligakupa negyedik fordulójára került sor szerdán délután, a Debreceni VSC a Mezőkövesd otthonában lépett pályára.

A kezdés után rögtön szembetűnővé vált, melyik együttes játszik az első osztályban és melyik az NB II Keleti csoportjában, ugyanis a vendégek rögtön két nagy helyzettel indították a találkozót, igaz, ezek Rezes illetve Zahovaiko révén ki is maradtak.

Rezes-gól

Válaszként a Kövesd is kidolgozott néhány lehetőséget, de ezek sem hoztak gólt. Nem úgy a negyvenötödik perc, amikor Alisic-Zahovaiko-Rezes összjáték végén a ballábas játékos talált a hálóba.

A szünetet követően többnyire maradt a hajdúságiaknál a labda, de a Loki túlzottan nem erőltette már a góllövést – bár akadtak még lehetőségek Ferencziék előtt –, a Mezőkövesd pedig többre nem nagyon volt képes.

Vezeti a tabellát a DVSC-TEVA

Ezzel a DVSC-TEVA tíz pontjával vezeti a Ligakupa-csoportot a hétpontos DVTK előtt, a borsodiak a Vasassal játszottak 1–1-es döntetlent Angyalföldön. A fővárosi piros-kékeknek három, míg a Mezőkövesdnek egy pontja van.

HBN

JEGYZŐKÖNYV

Ligakupa, 4. forduló

Mezőkövesd vs. DVSC-TEVA

0 - 1   (0 - 1)

 Mezőkövesd, 600 néző. Vezette: Kovács J. (Takács, Gyűrűsi)

Mezőkövesd: Ficsór – Nagy P. (Sebe 86.), Vámosi (Elek 46.), Lakatos, Kaszás – Husanik (Gallik 86.), Irhás (Zováth 46.), Bagi, Lipusz (Sivák 46.) – Enescu, Palásthy

DVSC-TEVA: Verpecz – Bernáth, Máté, Mardare (Ludánszki 58.), Nikolov – Lucas (Sigér 62.), Ramos, Alisic, Ferenczi (Vinicius 58.) - Zahovaiko (Mokánszki 74.), Rezes (Csorba 58.)

Gól: 0-1 Rezes (43.)

Sárga lap: Bagi (63.), Nikolov (81.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!