Ózdon nyert az Aluinvent-DVTK

Akt.:
Ózdon nyert az Aluinvent-DVTK
Ózdon nyert az Aluinvent-DVTK - © Fotó: dvtk.eu
Ózd – Női kosárlabda felkészülési mérkőzést játszott péntek este Ózdon, a Vasvár úti Általános Iskola tornacsarnokában a diósgyőri NB I-es együttes, a piros-fehérekhez vendégségbe érkezett kolozsváriak ellen.

A román első osztályban szereplő egyetemisták ellen a DVTK-ban nem lépett pályára a kisebb sérüléssel bajlódó Kiss Angelika, a keret többi tagja viszont játéklehetőséghez jutott.

Az Aluinvent-DVTK szombaton is megmérkőzik a CS Universitatea Cluj Napoca együttesével, ám ezúttal Encsen, a városi sportcsarnokban 17.00-tól, ahol előtte egy órával kezdődik a részlegesen felújított létesítmény avatója.

Aluinvent-DVTK – CS Universitatea Cluj Napoca (romániai) 88-64 (27-21, 29-9, 19-13, 13-21)

Ózd, 150 néző. V.: Lengyel, dr. Mészáros, Domán.

Aluinvent-DVTK: Nagy D. (13/6), Bach (5), Burkholder (11/3), Zele (10), Melnika (13). Csere: Szabó F. (6), Engelman (10), Peckova (14/6), Aldazabal (3), Csipkó (3). Vezetőedző: Stefan Svitek.

CS Universitatea Cluj Napoca: Taylor (11/3), Kalusic (8), Stroman (21), Vorpahl (15/9), Pascalau (2). Csere: Ghizila (5), Voica (2), Parau (-), Maxim (-). Vezetőedző: Dragan Petricevic.

Stefan Svitek: – Szeretném megköszönni az ózdiaknak, hogy megszervezték ezt a mai mérkőzést, nagyon jól éreztük magunkat. Az elején kicsit elaludtunk, de aztán felvettük a megfelelő ritmust és jól játszottunk, jól is védekeztünk. Mindenki sokat játszott, forgattuk a játékosokat, néztük, ki kivel működik jól a pályán. Azzal elégedetlen vagyok, hogy a végén picit kiengedtünk. Muszáj megérteniük a játékosainknak, hogy ne az eredményjelző táblát figyeljék!