Ózdon daloltak

Ív úti római katolikus templom
Ív úti római katolikus templom - © Fotó: ozd.utisugo.hu
Ózd – Dalestnek adott otthont Ózdon a közelmúltban az Ív úti római katolikus templom.

A Debrecenben egyetemista diákok tanulmányaik során ismerkedtek meg egymással, és a rutinszerzés adta az ötletet, hogy hangjukat kipróbálják egy templomban. Hármójuk közül az egyik énekes helybeli, így jött az ötlet, hogy Ózdon szervezzenek egy koncertet. Ez volt az első alkalom, hogy közösen énekeltek, színes repertoárjukban szerepelt romantikus dallam, egyházi mű, és magyar zeneszerzők dalai is felcsendültek.

A programban Csajkovszkij-, Brahms-művek is szerepeltek. A fellépők között volt, aki már rutinosan énekelt templomban, hiszen több alkalommal kipróbálhatta magát. A dalokat egyénileg választották az esti kikapcsolódásra. A koncert sok fiatalt is vonzott: az énekesek elmondták, hogy ez azért lepte meg őket, mert az idősebbek általában jobban érdeklődnek a műfaj iránt.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s