Ózdi KC: megszerezték a Fradi skalpját!

Ózdi KC vs. Ferencvárosi TC
Ózdi KC vs. Ferencvárosi TC - © Fotó: Marosréti Ervin
Nagy skalpot szerzett a férfi kézilabda NB I/B-ben az Ózdi KC!

A feljutásra is esélyesnek tartott, jelenleg harmadik helyen álló Ferencvárost sikerült két vállra fektetni, egy rendkívül szoros, izgalmas mérkőzésen. Az első harminc percben a piros-kékek, a fordulás után pedig a Fradi volt a jobb, ám az izgalmas hajrá végén sikerült az ózdiaknak begyűjteni a két bajnoki pontot.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 17. forduló

Ózdi KC – Ferencvárosi TC

31-30 (17-11)

Ózd, 700 néző. V.: Kolarovszki Z., Szabó I.


Ózdi KC: TÓTH M. – Kocsis R. (2), KALICS (7), Fekete L. (2), GYURIS P. (3), VOJINOVIC (6), SCITOVSZKY T. (2). Csere: Pillár (3), Kóródi K. (-), NYESTE B. (6). Edző: Szakál György.

Ferencvárosi TC: Tuba Kovács – Nagy B. (-), Varga L. (2), Félegyházi (-), Pozsgai B. (4), BÍRÓ Á. (6), Grandjean (-). Csere: Molnár Gy. (k), TAKÓ (7), Márkus B. (5), Gyurcsovics (1), Deli (5), Bártfay (-), Kuhn (-), Hadobás (-). Edző: Adorján Gábor.


Szakál György: – A csapat és a szív diadala volt ez a győzelem. Nagyszerű első játékrész és magabiztos vezetés után a Ferencváros visszajött a mérkőzésbe. A sikert azonban mindenki nagyon akarta, ezért sikerült legyőzni a remek játékerőt képviselő Ferencvárost. Köszönjük a közönség biztatását, erre is nagy szükség volt a kritikus időszakokban.

Adorján Gábor: – Ellentétes félidőket láthatott a közönség. Az első játékrészt teljes egészében odaadtuk az Ózdnak, utána viszont kis híján összejött a bravúr. A döntetlen igazságosabb lett volna, a hajrában történtekről nem beszélnék, mert annak a bíróságon lenne a folytatása.