Vízben maradt az „aranyhal” az ózdi horgászversenyen

Lovaglási lehetőség is volt Ózdon, a nemzeti ünnepen
Lovaglási lehetőség is volt Ózdon, a nemzeti ünnepen - © Fotó: ME
Ózd – Családi programokkal és sztárvendégekkel várták az ózdiakat augusztus 20-án.

Családi programokkal, játszóházzal, szabadtéri kiállítással és sztárvendégekkel emlékeztek meg Ózdon az Államalapítás ünnepéről. A kánikulai hőség ellenére sokan látogattak ki az Ifjúsági Parkba, ahol mindenki megtalálhatta a kedvére való elfoglaltságot. Legtöbben a két sztárvendégre voltak kíváncsiak, Delhusa Gjon és Hevesi Tamás fellépésére, majd az esti tűzijátékra szépen megtelt a szabadtéri színpad előtti terület.

Sem az arany-, sem az ezüst-, sem a bronzhalat nem fogták ki.” Bakk Tamás

Ügyesebb halak

A program egyik legszínesebb része az a különleges horgászverseny volt, amelyet idén harmadik alkalommal rendeztek meg. A Csónakázó-tó partjáról három, szalaggal megjelölt pontyot kerestek, de mint később kiderült: nem találtak meg a vállalkozó kedvű pecások. A „Fogja ki az aranyhalat” elnevezésű versenynek így nem volt győztese, a felajánlott pénzdíjat ezért jótékonysági célra fordítja a rendező.

– A kánikulai hőség miatt kapás is alig volt a nap folyamán – erősítette meg Bakk Tamás, főszervező. – Sem az arany-, sem az ezüst-, sem a bronzhalat nem fogták ki, ezért a száz, az ötven és a huszonötezer forintos díjakat a korábban megjelölt célokra fordítjuk majd.

A vásárlási utalvány formájában felajánlott díjak közül a legnagyobbat az Ózdi Művelődési Intézmények kapja meg, akik egy gyermekprogram során használják majd föl. Az ötvenezres második díj a Kiskapudnál található kutyamenhely napi működését könnyíti majd meg, a bronzhalért járó 25 ezret pedig a Vöröskereszt Ózd Szervezete használhatja fel.

MEÓzd.
BOON.HU


hirdetés