Világszínvonalú raktárbázis a Hellnél

Akt.:
Világszínvonalú rendszert avattak
Világszínvonalú rendszert avattak - © Fotók: Kozma István
Szikszó – A Hell Energy Magyarország Kft. elmúlt 8 évben elvégzett folyamatos fejlesztéseinek és kapacitásnövelésének köszönhetően a cég égisze alatt mintegy 220 millió eurónyi beruházás valósult meg.

A legutóbbi beruházás, az automata magasraktár építése befejeződött. A 30 méter magas raktár 13 szintes és egyidőben 31 ezer raklapnyi termék tárolására alkalmas.

A világszínvonalú rendszert Demeter Ervin megyei kormány megbízott, Koncz Ferenc országgyűlési képviselő, Füzesséri József, Szikszó polgármestere és Csereklye Barnabás, a Hell Energy Magyarország Kft. ügyvezetője jelenlétében avatták fel. Az avatóünnepség vendége volt egy működőképes, embernagyságú robot is.

ÉM


Bővített a Hell
Szikszó - Újabb nagy teljesítményű töltősorral bővült a Hell Energy szikszói gyára. A higiéniai és töltéstechnológiai szempontból a világ egyik legmodernebb, sebességét tekintve pedig Közép-Európa egyik leggyorsabb töltősora óránként 120 ezer darab italos doboz töltésére alkalmas. A Hell e...

Bruce Willis régen kávét ivott, de az már a múlté... - Itt a Hell új reklámfilmje!
Szikszó - Nagyot húzott a szikszói cég és Bruce Willis személyében egy igazi hollywoodi nagyágyúval kötöttek szerződést, így mostantól a 63 éves akciósztár a piacvezető magyar energiaital márka új arca. Amerika egyik híres filmcsillaga, Bruce Willis szerződést kötött a Hell energiaitalt gyártó sz...Ózd.
BOON.HU


hirdetés