Szabadnapos rendőr eredt az útonállók után Ózdon

Akt.:
Szabadnapos rendőr eredt az útonállók után Ózdon
Szabadnapos rendőr eredt az útonállók után Ózdon - © Fotó: police.hu
Ózd – Vádemelési javaslattal éltek az ózdi rendőrök azokkal a férfiakkal szemben, akik egy 62 éves nőt kiraboltak.

Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. Zénó 34 éves és F. Dániel 26 éves helyi lakosokkal szemben.

n3226825

A gyanúsítottak 2017. december 3-án 8 óra körül, Ózdon, egy sétáló hölgyet megtámadtak. A sértettet a támadói a földre lökték, majd erőszakkal elvették tőle táskáját, amelyben személyes iratai, készpénze és mobiltelefonja volt.

n3226830

Az asszony segítségkérő kiáltását egy szabadnapos rendőr hallotta meg elsőként, aki azonnal a bajbajutott nő segítségére sietett és a rablók után ment, miközben értesítette szolgálatban lévő kollégáit.

n3226851

Az elfogott támadókat az Ózdi Rendőrkapitányság gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vette, ügyészi indítványra az illetékes nyomozási bíró pedig 2017. december 4-én elrendelte előzetes letartóztatásukat, amit az eljárás során mindvégig fenntartott.

n3226852

Az útonállókkal szemben folytatott nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

ÉMÓzd.
BOON.HU


hirdetés