Rendőrautónak ment részegen…

Akt.:
Rendőrautónak ment részegen…
Rendőrautónak ment részegen… - © Fotó: police.hu
Ózd – Egy ózdi férfi két egymás utáni napon is próbára tette a szerencséjét. Sikertelenül.

Járőrszolgálatot láttak el az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai január 11-én 18 óra körül a Szenna városrészben. A szolgálati gépjárműben ülő rendőrök látták, hogy a Damjanich úton bizonytalan úttartással közlekedik egy autó. A szemből jövő autó sofőrje nekihajtott a rend­őrautónak, aminek letört a visszapillantó tükre.

n3231752

A fény, illetve hangjelzésre megálló személygépkocsi sofőrje az intézkedő rend­őröknek elmondta, hogy szeszes italt ivott, amit a helyszínen alkalmazott alkoholszonda is igazolt. Az Ózdi Rendőrkapitányságra előállított B. Dezső 54 éves helyi lakossal szemben a hatóság járművezetés ittas állapotban elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, a vezetői engedélyét pedig bevonta.

n3231762

A járőrök másnap közúti ellenőrzést hajtottak végre Ózdon, amikor 10 óra 30 perc körül, a Jászi Oszkár úton ellenőrzés alá vontak egy járművet és annak vezetőjét. A sofőr szinte kérdés nélkül közölte, hogy alkoholt ivott, amit a szonda pozitív eredménye is igazolt. A továbbiak folyamán az is kiderült, hogy ő volt az a személy, aki előző nap ittasan nekihajtott egy rendőrautónak.

ÉM


Illusztráció - Négyen utaztak egy motoron Domaházán
Domaháza, Ózd - Az ózdi rendőrök Domaházán vonták intézkedés alá azt a sofőrt és három utasát, akik egy motorkerékpáron utaztak. Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei 2017. október 28-án 14 óra 34 perckor Domaházán figyeltek fel egy motorkerékpárra, amelyen négy személy utazott. A rendőrök azonnal...

Több balesetet okozott egy ittas férfi Miskolcon
Miskolc - Anyagi káros közlekedési balesetek történtek Miskolcon, amiket egy autós okozott szombaton dél előtt. A helyszíni információink szerint egy Mazda a Király utca elején nekihajtott egy Audinak. Ezután megállt mindkét sofőr, hogy megbeszéljék a történteket, majd a Mazdás elindult és újra n...Ózd.
BOON.HU


hirdetés