Piásan, jogsi nélkül karambolozott Ózdon

Ittasan okozott balesetet
Ittasan okozott balesetet - © Fotók: police.hu
Ózd – Nem meglepő módon még az elsőbbséget sem adta meg egy körforgalomban Ózdon.

Az Ózdi Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy ittas és balesetet okozó járművezetővel szemben folytatott.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 45 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2018. október 18-án, 21 óra 55 perckor Ózdon, a Malom úti körforgalomban nem biztosított elsőbbséget egy másik autónak, így összeütköztek. A rendőrök a 45 éves sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, továbbá a férfi érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti!

ÉM


Még a benzines kerékpárra is ittasan ült a sofőr Borsodban
Bodrogkisfalud, Miskolc - A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult ve...

Illusztráció
Ároktő – Becsületsértés vétsége miatt emelt vádat egy ároktői férfival szemben a Tiszaújvárosi Járási Ügyészség. Ittasan közlekedett a kerékpárjával az 53 éves vádlott 2018. december 3-án este 10 óra körül Ároktő belterületén. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei a vádlott bizonytalan mozgás...Ózd.
BOON.HU


hirdetés