Nem tudni, miért verte agyon a fiú a pásztort Ózd-Susa határában

Akt.:
Nem tudni, miért verte agyon a fiú a pásztort Ózd-Susa határában
Nem tudni, miért verte agyon a fiú a pásztort Ózd-Susa határában
Ózd – Szekrényben elrejtőzve találtak rá a fiúra a rendőrök.

Bántalmazta, majd magára hagyta áldozatát, egy pásztort Ózd-Susa település határában egy fiatalember. A rendelkezésre álló információk szerint a férfi két kiskorúval együtt kereste fel a sértettet. Beszélgettek, a pásztor a fiatalokat borért is elküldte, abból közösen fogyasztottak keveset, közben a szarvasmarhákat kihajtották a domboldalba. A két kiskorú elindult hazafelé, a gyanúsított azonban még nem. Ezt követően – ezidáig ismeretlen okból – egy másfél méteres fadarabbal hátulról megütötte a sértettet, aki az ütésektől a földre került. A tettes ott még megrúgta, majd otthagyta.

Miután a két kiskorú is visszament, visszaterelték együtt a szarvasmarhákat a karámba, de annak villany­drótját nem akasztották vissza a cölöpre, így az állatok másnap reggel terelés nélkül is kimentek a karámból és a domboldalon szétszóródtak, emiatt derült fény a bűntettre.

legelo1

Halált okozó testi sértés miatt indult meg az eljárás, melyért fiatalkorú esetén 5 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki. A gyanúsított elfogásakor már szökésben volt, egy szekrényben rejtőzködött, amikor elkapták, ezért fennáll a veszélye annak, hogy az eljárás során ismételten megszökne. Feltételezhető az is, hogy a még ki nem hallgatott tanúkat befolyásolná, megfélemlítené, így elrendelték letartóztatását.

ÉM


Halált okozó testi sértés a legelőn Ózd-Susa határában
Ózd - Bántalmazta, majd magára hagyta áldozatát Ózd-Susa település határában az a fiatalember, akit a rendőrök rövid idő alatt azonosítottak, majd elfogtak. Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. augusztus 30-án, hogy holtan találtak egy tehénpásztort Ózd-Susa település határában. A re...Ózd.
BOON.HU


hirdetés