Fotók: Ózdi tavaszváró farsangi forgatag

Akt.:
Elűzték a telet Ózdon
Elűzték a telet Ózdon - © Fotó: KM
Ózd – Az ózdi Bárka Színpad- és műhely Kulturális Egyesület, Télűző Tavaszváró Farsangi rendezvényt tartott, immár XIX. alkalommal.

Az esemény február 23-án szombaton délután a városközponti nagy parkolóban és térségében volt. A télűzésre sokan eljöttek, ami szerint szívesebben látnák az ózdiak is a tavasz mielőbbi megérkezését.

ÉM-KM


Miskolci Farsang
Miskolc - Hatalmas, és tartalmas volt idén is a Beche­rovka Miskolci Farsang forgataga. Az idei vásári forgatagban több mint 150 vásári kiállítóval találkozhattak a kilátogatók, akik az ország minden tájáról és a határokon túlról érkeznek. Közel 80 településről érkeztek a partnerek, valami...

Miskolc - Igazi farsangi időjárással kezdődött Miskolcon, a Centrum áruháztól a Szent István térre tartó felvonulás, ami egyben a Becherovka Miskolci Farsang megnyitó ünnepsége is volt. A karneváli hangulatról majorettek, a Miskolci Fúvós Zenekar, táncegyüttesek, a DVTK Jegesmedvéinek kismackói, ...

Miskolci Farsang
Miskolc - Felvonulással kezdődött pénteken délután a Miskolci Farsang a megyeszékhely belvárosában, ahol vasárnap estig vásári, gasztronómiai és zenei kínálattal várják az érdeklődő közönséget.

A tavalyi mulatságon
Ózd - Jelmezben várják a farsangi rendezvényre érkezőket a borsodi város belvárosába. Gólyalábasok, népzenekarok, farsangi kavalkád, tűzforgatók és sok finomság várja mindazokat, akik szombaton délután részt vesznek a Bárka Színpad hagyományos télűző rendezvényén. A jelmezes felvonulás 15 órakor ...Ózd.
BOON.HU


hirdetés