Elismerte felelősségét az ózdi lány a hajdú-bihari baleset kapcsán

Elismerte felelősségét az ózdi lány a hajdú-bihari baleset kapcsán
© Fotó: police.hu
Hajdúnánás – Súlyos sérültje is volt annak a balesetnek, amelyet a megalapozott gyanú szerint egy 25 éves lány okozott a 35-ös számú főúton. A hajdúnánási rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy ózdi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a 25 éves járművezető 2018. szeptember 22-én 10 óra 30 perc körül személyautójával a 35-ös számú főúton közlekedett, amikor a 33. kilométerszelvényben nem tartott megfelelő követési távolságot egy mezőgazdasági vontató mögött, és hátulról nekiütközött. A balesetben a gépkocsi vezetője, valamint egyik utasa könnyű, míg másik utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki az autó sofőrjét, aki elismerte a felelősségét a baleset okozásáért – írja police.hu.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.Ózd.
BOON.HU


hirdetés