Egymásnak estek a nők a csernelyi Derelyefesztiválon

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Csernely – Vádat emeltek egy férfi és két nő ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt.

A vádlottak tavaly július végén a Csernely településen megrendezett Derelyefesztiválon tartózkodtak, ahol az egyik nő fia ittas állapotban a másik két vádlott családjára sértő megjegyzést tett, kutyáknak nevezve őket. Ezen a férfi felháborodott, és állánál megragadva kérdőre vonta a kijelentése miatt, majd fejénél fogva a földre lökte. A fiú anyja ezt látva a férfihoz ment, aki viszont azonnal megütötte, amitől a nő a földre került.

Amikor felállt a földről, a másik nő rátámadt, ezután kölcsönösen dulakodtak és mindketten földre kerültek. A helyszínen tartózkodók választották szét őket, de mivel ezután is egymás felé ordibáltak és megpróbáltak újból egymásnak menni, le kellett fogni őket. A további tettlegességet az odaérkező polgárőrök akadályozták meg.

Tárgyalás mellőzésével

Figyelemmel lévén arra, hogy a bűncselekmény háromévi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő, az ügy megítélése egyszerű, a vádlottak szabadlábon vannak, az ügyészség az új büntetőeljárási törvény szerinti büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében arra tett indítványt, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével az egyik nővel szemben pénzbüntetést szabjon ki, míg a másik nővel és férfivel szemben próbára bocsátás intézkedést alkalmazzon.

ÉM


Illusztráció
Szikszó, Aszaló - Tárgyalás mellőzésével próbára bocsátást indítványoztak a garázda nő ellen. A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt egy 52 éves nő ellen garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt. Becsalta az autóba A nő tavaly novemberben férjével az egyik Aszalón lévő élelmisze...

Illusztráció
Miskolc – Ítélet született az ügyben, amelynek során kis híján agyonverték egymást a férfiak. Összeveszett 2016. július 6-án a II. rendű és a III. rendű vádlott Pereces egyik játszóterén, majd hazaindultak. A III. rendű vádlott még aznap este megjelent a II. rendű vádlott háza előtt egy szamurájk...Ózd.
BOON.HU


hirdetés