Ózd hírei

2016.02.24. 14:14

Ismét lesz mozi az ózdi Civil Házban

Ózd - Március 10-én nyit meg a Cinema Ózd, amelyet a Civil Házban, a régebben is használt moziteremben alakítanak ki.

Ózd - Március 10-én nyit meg a Cinema Ózd, amelyet a Civil Házban, a régebben is használt moziteremben alakítanak ki. Ehhez kapcsolódóan száz darab, a kor igényeinek megfelelő széket is beszerelnek, az audiovizuális élményről pedig egy új, 7.1-es hangrendszer gondoskodik majd. Új vetítővászon is helyet kap a helyiségben, de a látogatók minél színvonalasabb kiszolgálásáról a mozibüfé is gondoskodik majd.

Csütörtöktől vasárnapig minden nap lesz vetítés, a programban a legújabb filmek, valamint 3D-s alkotások is helyet kapnak. Az ózdiak és a környéken élők hetente nagyságrendileg tíz időpont és több film közül válogathatnak.

Ózdon nagyon sokáig napi szinten lehetett moziba járni, de az elmúlt évtizedben fokozatosan elmaradtak a vetítések. Az elmúlt hónapokban felélesztett hagyomány kedvező fogadtatásra talált, ezért a helyi önkormányzat is az ügy mellé állt, méghozzá úgy, hogy a 21. századnak megfelelő színvonalú kiszolgálást biztosítsák az ózdiak számára.

- ÉM-ME -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!