Ózd hírei

2012.02.15. 14:07

Elkezdődött a Startmunka Program Ózdon

Ózd - Elsősorban az utak és a járdák csúszásmentesítését kell megoldania annak a 84 embernek, akiket február elejétől foglalkoztat a Város- és Sportlétesítmény Üzemeltető Intézmény Ózdon.

Ózd - Elsősorban az utak és a járdák csúszásmentesítését kell megoldania annak a 84 embernek, akiket február elejétől foglalkoztat a Város- és Sportlétesítmény Üzemeltető Intézmény Ózdon.A Startmunka Program májusig ad kenyérkereseti lehetőséget a felvett dolgozóknak. Ez a létszám adott ahhoz, hogy a közlekedés szempontjából ne legyen fennakadás a városban – mondta Tóth Pál, a VSI ügyvezetője. Idén egyébként folytatódnak a belvízrendezési feladatok is, de önkormányzati ingatlanok felújításában és fás szárú növények telepítésében is részt vesznek a foglalkoztatottak. 2012-ben a különböző pályázatoknak köszönhetően 300 állástalant juttathatnak munkához az észak-borsodi városban.

–ME-

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!