Őzbakcserkelés a Hegyközi Kisvasúttal

Zempléni őzek
Zempléni őzek
Pálháza – A Lillafüredi Kisvasútért Alapítvány az ÉSZAK­ERDŐ Zrt. közreműködésével második alkalommal indít „vadkutató vonatozást” a Pálházi Állami Erdei Vasút vonalain május 15-én. A rendezvény célja a hagyományos vadászati kultúra értékeinek bemutatása, a vadászati ismeretek bővítése és a pálházi kisvasút népszerűsítése.

A rendezvény keretében különvonat közlekedik Pálházáról Pálháza-Ipartelep állomáson át Rostallóra. Pálháza-Ipartelepen lehetőség nyílik szakvezetéssel megtekinteni az erdészeti gyűjteményt, majd a vonat Rostallóra viszi utasait. A kisvasút végállomásához közeli tisztáson érdekes vadászati témájú programokkal készülünk, valamint a rendezvény fénypontjaként vadgasztronómiai bemutató és vadételebéd várja a vendégeket.

– ÉM –


Tudnivalók

Különvonat indulása Pálházáról 10.00, Pálháza-Ipartelep: 10.05–11.00, érkezés Rostallóra: 11:35. Különvonat visszaindulása Rostallóról Pálházára: 15:50, érkezés Pálházára: 16:35

A programon való részvétel előzetes regisztráció után lehetséges!

Jegyváltás a helyszínen, indulás előtt a kisvasút Pálháza állomásán.

Részvételi díjak

Felnőtteknek: 2000 forint

Gyermek 4–14 éves korig: 1000 forint

4 éven aluli gyermekeknek az utazás ingyenes.

Jelentkezés

lillafuredi.kisvasutert@gmail.com

A jelentkezéskor kérik, adják meg a jelentkezők pontos számát, illetve hogy felnőtt vagy gyermekjegyre jogosult-e a jelentkező.

A programváltoztatás jogát fenntartják!

A programon alkalmas kiránduló­öltözet viselése ajánlott.