Helyi közélet

2013.07.03. 17:49

Tűz martalékává vált a volt élettárs hétvégi háza

Nyékládháza - A rendőrök rövid időn belül elfogták és előállították a tűz feltételezett okozóját.

Nyékládháza - A rendőrök rövid időn belül elfogták és előállították a tűz feltételezett okozóját.Nyékládháza hétvégi házas övezetében 2013. július 3-án a délutáni órákban egy ingatlan leégett. A tűz személyi sérülést nem követelt, a jelentős anyagi kárral járó esetről a katasztrófavédelem értesítette a rendőrség ügyeletét.

Mivel az elsődleges megállapítások szerint a tűz kialakulása mögött emberi magatartás állhatott a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított az eset körülményeinek tisztázására.

Az elsődleges intézkedések során a nyomozók elfogták és előállították S. Béla 59 éves helyi lakost, az ingatlan tulajdonosának volt élettársát, aki a beszerzett adatok szerint megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

A gyanúsított elszámoltatása, az eset körülményeinek tisztázása folyamatban van. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával folytatja a közveszélyokozás és más bűncselekmények ügyében megindított nyomozást.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában