Overdose hazatért

Overdose hazatért
Magyarországon folytatódik Overdose rehabilitációja, miután a telivért hazahozták Angliából – adta hírül a pannoniaoverdose.hu pénteken.

A versenyló honlapján úgy fogalmaznak: Overdose nyugalma és biztonsága érdekében egyelőre többet nem árulnak el a körülményekről. Hozzáteszik: a ló reményeik szerint tavasszal kezdi el a komolyabb tréningeket, hogy mielőbb visszatérhessen a versenypályára, változatlanul magyar színekben.

A veretlen csodaló még tavasszal szenvedett súlyos patasérülést, azóta számtalan módszerrel próbálták meggyógyítani. Külföldön először Franciaországban kezelték, majd júliusban Angliába szállították rehabilitációra.

Overdose gazdáját egyébként éppen pénteken, vagyis a hazaérkezés napján ítélték egy év és hét hónap letöltendő szabadságvesztésre nem jogerősen. A román igazságszolgáltatás szerint Mikóczy Zoltánnak csődbűntett miatt kell börtönbe vonulnia, miután a csődbiztos engedélye nélkül akarták elvinni felszámolás alatt álló élesdi húsfeldolgozójuk 43 millió forintra becsült és elárverezés előtt álló gépsorait.

Forrás: PannoniaOverdose.hu /FH