Öttusa Eb – Másodikak a magyarok az éremtáblázaton

Székesfehérvár, 2018. július 23. A győztes francia csapat tagjai, Valentin Prades (b3) és Marie Oteiza (b4), a második olasz Valerio Grasselli (b) és Alessandra Frezza (b2) és a harmadik helyezett magyar Kovács Sarolta és Demeter Bence az öttusa Európa-bajnokság vegyesváltó versenyének eredményhirdetésén a székesfehérvári Bregyó közi Regionális Atlétikai Központban 2018. július 23-án.
Székesfehérvár, 2018. július 23. A győztes francia csapat tagjai, Valentin Prades (b3) és Marie Oteiza (b4), a második olasz Valerio Grasselli (b) és Alessandra Frezza (b2) és a harmadik helyezett magyar Kovács Sarolta és Demeter Bence az öttusa Európa-bajnokság vegyesváltó versenyének eredményhirdetésén a székesfehérvári Bregyó közi Regionális Atlétikai Központban 2018. július 23-án. - © MTI Fotó: Kovács Tamás
Székesfehérvár – A magyarok egy arannyal, valamint két-két ezüsttel és bronzzal a franciák mögött a második helyen végeztek a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokság éremtáblázatán.

Győzött a Kovács Sarolta, Alekszejev Tamara, Földházi Zsófia összeállítású csapat, második lett Marosi Ádám, illetve a Marosi, Demeter Bence, Regős Gergely trió, és harmadikként zárt Kovács a hagyományos versenyben. Ugyancsak bronzot nyert Kovács és Demeter a vegyesváltóban.

ARANY EZÜST BRONZ
Franciaország 5 – 1
Magyarország 1 2 2
Fehéroroszország 1 – –
Írország – 2 –
Nagy-Britannia – 1 1
Németország – 1 –
Olaszország – 1 –
Lettország – – 1
Oroszország – – 1
Ukrajna – – 1

– MTI –További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek