Otthonszülés, újraélesztés, balesetek Borsodban

Illusztráció
Illusztráció
Borsod-Abaúj-Zemplén – Szombat reggel otthonszülés történt Mezőcsáton. Tiszalúcon egy 43 éves nő esett össze. A B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint több baleset is történt megyénkben.

Szombat reggel otthonszülés történt Mezőcsáton. Az állapotos nőhöz kezdődő szülés miatt riasztották a mentőket, de mire a tiszaújvárosi esetkocsi kiért, már nem lehetett a kismamát kórházba szállítani, mert beindult a szülés. A baba minden komplikáció nélkül jött a világra. A mentők ezután szállították kórházba az édesanyát és az újszülöttet. Mindketten jól vannak.

Szombat délelőtt Tiszalúcon egy 43 éves nő esett össze. A mentők kiérkezéséig a mentőirányító vezényelte az újraélesztést. Ezt a helyi orvos folytatta, majd a mentők vették át a nő életéért folytatott küzdelmet. Ez sikerül, és végül a hölgyet stabil állapotban szállították kórházba, tájékoztatta portálunkat Lakatos Szilárdné, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

A B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint:

Szombat este összeütközött két személygépkocsi és egy kisteherautó a 37-es főúton, Újharangod közelében. A járművekben összesen nyolc ember utazott. Az első adatok szerint senki sem sérült meg. A műszaki mentést a miskolci és a szerencsi hivatásos tűzoltók végezték, az egységek áramtalanították az autókat. A forgalmat az érintett útszakaszról elterelték Taktaharkány felé.

Szintén szombat este lesodródott az útról, egy fának csapódott és kidöntötte azt egy személyautó a 39-es főúton, Abaújszántó közelében. Az első hírek arról szóltak, hogy a balesetben nem sérült meg senki. A helyszínre riasztott encsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd eltávolították az úttestre dőlt fát.

Szombat délelőtt tűz ütött ki egy családi ház alagsorában Sárospatakon, a Szent Erzsébet utcában. Az ott lévő szemét kapott lángra. A sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók elfojtották a tüzet, amelyben az első hírek szerint nem sérült meg a ház lakója.

– ÉM –


Illusztráció
Újharangod - Két személy-, és egy teherautó ütközött, de úgy tűnik személyi sérülés nincs. Összeütközött két személygépkocsi és egy kisteherautó a 37-es főúton, Újharangod közelében. A járművekben összesen nyolc ember utazott. Az első adatok szerint senki sem sérült meg. A miskolci és a szere...

Illusztráció
Miskolc, Hernádkak, Kánó - Tovább folytatódik a szombat délutáni balesetdömping megyénkben. Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Miskolcon, a Kiss Ernő és Thököly utca kereszteződésénél 18:38 órakor, ahol személygépjármű gyalogost gázolt. A sérülés fokáról egyelőre nincs informáci...

Illusztráció
Abaújszántó, Göncruszka, Hejőbába, Sajószöged - Az egyre havasabbá és csúszósabbá váló utak miatt az elmúlt másfél órában sajnos megszaporodtak a balesetek megyénkben. Lesodródott az útról, egy fának csapódott és kidöntötte azt egy személyautó a 39-es főúton, Abaújszántó közelében négy óra után. ...

Sárospatak - A pincéből keletkezett a tűz egy családi házban Sárospatakon. Tűz ütött ki egy családi ház alagsorában Sárospatakon, a Szent Erzsébet utcában. Az ott lévő szemét kapott lángra. A sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók elfojtották a tüzet, amelyben az első hírek szerint nem sérült meg...