Friss hírek

2008.09.02. 17:15

LABDARÚGÁS: Quaresma - "Egy álmom vált valóra"

<p>Az Internazionale újdonsült szélsője, Ricardo Quaresma nagyon boldog, hogy sikerült egy igazán nagy csapathoz szerződnie, még az átigazolási időszak lejárta előtt.</p>

Az Inter vezetőedzője, Jose Mourinho már régóta kiszemelte magának a 25 éves klasszist, ám sokáig úgy tűnt, hoppon marad a mester, de végül órákkal az átigazolási piac bezárása előtt sikerült megkötni az üzletet. Quaresma egyszer már játszott nagy klubban, ám a Barcelonánál eltöltött egy évre nem szívesen emlékezik vissza, most viszont úgy érzi, megtalálta a tökéletes csapatot.

"Az, hogy az Interben játszhatom, álomszerű" - mondta a portugál válogatott játékos a kék-feketék hivatalos honlapjának. "Mindig az volt a vágyam, hogy egy nagy csapat szerződtessen, és ez egy igazán nagy klub, remek játékosokkal. Köszönettel tartozom a Portónak, hogy elengedett" - tette hozzá Quaresma.

Mourinho néhány nappal ezelőtt azt mondta: szüksége van még egy gyors szélsőre, hogy csapatát az általa kedvelt 4-3-3-as formációban játszathassa. "Quaresma egy remek játékos, aki 4-3-3-ban és 4-4-2-ben is bevethető" - dicsérte új sportolóját a portugál edző.

A szakvezető nem győzte megköszönni az Inter vezetésének, hogy szinte mindent azonnal a rendelkezésére bocsátott. "Amikor megérkeztem, három játékost akartam leigazolni: Quaresmát, Mancinit és Lampardot" - emlékezett vissza a tréner. "Amikor Lampard meggondolta magát, Muntarira esett a választásom. Mindenkit megkaptam, akit kértem, így most rajtam a sor, hogy bizonyítsak" - tette hozzá Mourinho.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!