“Egy pontot megérdemeltünk volna”

Akt.:
“Egy pontot megérdemeltünk volna”
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A Videoton FC vs. DVSC (1-0) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Marko Nikolics és Bücs Zsolt értékelte a látottakat.

Marko Nikolics: Tudtuk, hogy fontos mérkőzés lesz. A tavaszi Videoton stabilabb, mint az őszi. Az első félidőben kontrolláltuk a meccset, egy rögzített helyzetből sikerült megszerezni a vezetést, sajnos a második gólt nem sikerült meglőni. A második félidőben is voltak helyzeteink. Az utolsó 20 percben voltam kicsit elégedetlenebb a játékkal, a játékosokon nagy volt nyomás. A Debrecennek nem volt igazán nagy helyzete.

Bücs Zsolt: Kupa meccs után nehéz volt rendezni a sorokat. Telkiben átbeszéltük azt a meccset. A mai meccsen az első félidőben nem mertük felvállalni azokat a passzokat, amiket tudunk. Második félidőben feljavultunk. Túl sok helyzete nem volt a Videotonnak, nem találtak rajtunk fogást. Egy pontot megérdemeltünk volna.


Debrecen, Felcsút - A labdarúgó OTP Bank Liga 2017/2018-as szezonjának 27. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Videoton FC együtteséhez látogatott szombaton 19.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 27. forduló Vid...

Jovanovicék újra Felcsúton játszanak
Debrecen - A DVSC a szerdai kupavereség után ismét a Pancho Arénában játszik, ezúttal a Videoton lesz az ellenfél. Nincsenek jó emlékei szerda óta a Lokinak a felcsúti stadionról, holott a hétközi Magyar Kupa-elődöntő első mérkőzése előtt még sosem szenvedett vereséget a debreceni gárda a Puskás ...