Öten kerültek őrizetbe Borsodban

Öten kerültek őrizetbe Borsodban
Kazincbarcika, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. szeptember 21-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság M. István 67 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 18 óra 45 perckor megjelent felesége kazincbarcikai lakásában, annak ellenére, hogy korábban a Kazincbarcikai Járásbíróság elrendelte, hogy tartsa távol magát az említett ingatlantól. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az ózdi járőrök további egy férfival garázdaság, míg a miskolci rendőrök három fővel szemben tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci egyenruhások további egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –