Öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe

Akt.:
Öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe
© Fotó: google.com
Encs, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. november 13-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. november 13-án öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy-egy főt járművezetés az eltiltás hatálya alatt illetve tiltott prostitúció, a szerencsi járőrök egy férfit garázdaság szabálysértés, míg a tiszaújvárosi rendőrök két személyt tulajdon elleni szabálysértés (lopás) elkövetése miatt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a miskolci egyenruhások egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Encsi-, míg további három esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés pedig négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –