Öt beruházás, egy szalag Alsódobszán

Bűdi Károly(balra), Koncz Ferenc és Tállai András
Bűdi Károly(balra), Koncz Ferenc és Tállai András - © Fotó: Serfőző László
Alsódobsza – Avatóünnepség volt az alsódobszai rendhagyó falunapon.

Alsódobszán rendhagyó falunapot tartottak szombaton. A vigasságnak most különösen volt helye, hiszen öt, összességében mintegy háromszázhúsz milliós befejezett beruházást tudhat magáénak a kistelepülés.

Képviselői beszédek

A hazai források jó felhasználása kapcsán Koncz Ferenc a térség országgyűlési képviselője hangsúlyozta, hogy – túl a környező településekkel történő jó együttműködéseken – kiváló energiákkal rendelkeznek maguk a közösségek vezetői, aminek ékes példája az alsódobszai eredmény.

Az eseményen Tállai András pénzügyminiszter helyettes jegyezte meg, hogy mindig örömmel veszi tudomásul, ha egy közösség kihasználja a lehetőségeit, szükségleteinek megfelelően akar és tud fejlődni.

A Bűdi Károly polgármester által vezetett Alsódobsza eddig is szép eredményeket ért el a fejlődést illetően, most azonban egyetlen avatószalag átvágásával ünnepelték a felújított csapadékvíz-elvezető rendszer, illetve a Rákóczi út járdájának felújítását, a traktorbeszerzést, az óvoda-, iskola-, templom- és parókia tetőszerkezetének, valamint az iskola vizesblokkjának megújulását.

ÉM-SFL