Oszlopnak ütközött egy BMW Kazincbarcikán

Oszlopnak ütközött egy BMW Kazincbarcikán
Oszlopnak ütközött egy BMW Kazincbarcikán - © Fotó: police.hu
Kazincbarcika – Vádemelési javaslattal fejezte be annak a férfinak az ügyét a rendőrség, aki Kazincbarcikán autójával balesetet szenvedett és utasa súlyosan megsérült.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 23 éves helyi férfival szemben.

bmw22

A gyanúsított 2017. július 10-én 20 óra 10 perckor Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton közlekedett, amikor járműve sebességét nem megfelelően választotta meg és autójával megcsúszott a vizes úttesten, majd egy oszlopnak csapódott. A baleset során egy, a BMW-ben utazó 23 éves helyi férfinak 8 napon túl gyógyuló kézsérülése keletkezett.

bmw1

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy a balesetek elkerülése érdekében járművük sebességét a szabályokat betartva, a mindenkori időjárási- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –