Oszlop állította meg a BMW-t, négyes karambol a 3-as főúton

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - © Fotó. police.hu
Miskolc, Kazincbarcika, Szikszó – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 10-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A 3-as számú főúton Szikszó felől Miskolc irányába közlekedett 2017. július 10-én 9 óra 22 perckor egy férfi Citroen típusú személygépjárművével. A sofőr haladása során nem a vizes útviszonyoknak megfelelően választotta meg a járműve sebességét és nekiütközött egy előtte megálló Opel típusú személygépjárműnek. Az ütközést követően azonos irányból érkezett egy Ford típusú személygépjármű, melynek sofőrje szintén nem az útviszonyoknak megfelelőn választotta meg a járműve sebességét, minek következtében nekiütközött az előtte megálló Opelnek. A baleset során az egyik sofőrnek könnyű sérülése keletkezett.

baleset_opel1

Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton közlekedett 2017. július 10-én 20 óra 10 perckor egy helyi férfi, aki haladása során nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett, minek következtében járműve a vizes úttesten, gázadás közben megcsúszott, s az úttestről lehaladva egy reklám kijelző oszlopnak ütközött. A sofőrnek könnyű sérülése keletkezett.

bmw_baleset1

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizenhat esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy gépjárművük sebességét a mindenkori időjárási viszonyoknak megfelelően válasszák meg. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-