Ősszel is az NB I/B-ben

Akt.:
Ősszel is az NB I/B-ben
Ózd – A hátralévő két forduló eredményétől függetlenül bebiztosította NB I/B-s tagságát az Ózdi KC férfi kézilabda csapata.

Ehhez arra volt szükség, hogy a piros-kékek hazai pályán legyőzzék a középmezőnyhöz tartozó Nyíregyházát, a Mizse pedig vereséget szenvedjen a dobogóra hajtó Törökszentmiklós otthonában. Minkét feltétel teljesült, hiszen az ózdiak két góllal verték a riválisukat, a Törökszentmiklós pedig 44-30-as sikert aratott a Mizse felett.
Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 24. forduló
Ózdi KC – Nyíregyházi KSK – Nyír-Komplett   33-31 (14-18)
Ózd, 300 néző. V.: Nagy L., Végert Cs.
Ózdi KC: Nyitrai – Kocsis R. (1), PANYI (5), Papp (4), Ponyi (2), Scitovszky T. (2), Nyeste (-). Csere: LOSONCZI (k), KOSCSÓ (3), BARTA D. (7), SCITOVSZKY R. (3), Harkó (-), LÁZÁR S. (4), Jakab (2). Edző: Váczi Sándor, segítője: Szakál György.
Nyíregyházi KSK: Gadnai – Horváth Sz. (2), TARNAVÖLGYI (8), SZŰCS B. (5), Kanovics (-), BURSAC (8), Vasas Gy. (3). Csere: Braun B. (2), Vasas T. (2), Dancs M. (1). Edző: Barta Dénes.
Váczi Sándor: – Ellentétes félidők után sikerült megnyerni ezt a számunkra rendkívül fontos mérkőzést. A fordulás után feljavult a kapusteljesítményünk, a mezőnyjátékosok közül pedig többen is hozzátették azt a teljesítményt, ami két pont megszerzéséhez kellett. Köszönöm a közönség biztatását, fantasztikus volt a hangulat.
Barta Dénes: – Akár nyolc góllal is vezethettünk volna az első játékrész után, ebben az esetben másképp alakult volna a meccs. Sajnos lendületbe hoztuk a házigazdákat, az Ózdi KC pedig attól jobb csapat, hogy ezt ne használja ki. Sok sikert kívánok az ellenfelünknek, de abban is bízok, hogy a hetedik helyünket sikerül megtartani.

-ME-