Friss hírek

2009.07.21. 11:11

Kedvezményes kártyával vásárolhatnak az angyalföldiek a helyi üzletekben

<p>Angyalföld Kártyát vezet be a XIII. kerületi önkormányzat, amivel a városrészben élők kapnak különféle kedvezményeket. Tóth József polgármester keddi sajtótájékoztatóján elmondta: a kerület fogja fizetni több ezer rászoruló tagsági díját, és a helyi vállalkozásokat is bekapcsolja a programba. A polgármester átadta a kerület első nyugdíjas internetkávézóját is.</p>

5 és 15 százalék közötti kedvezményeket kaphatnak az angyalföldi lakosok a kerület egyes vállalkozóinál. Kedvezményes kártyája egyébként bárkinek lehet, aki a XIII. kerületben lakik, de az önkormányzat elsősorban a szociális egyesület tagjainak, az egyedülálló szülőknek és a gyermekvédelmi támogatásban részesülőknek segít a kedvezményekkel - mondta Tóth József.

A polgármester hozzátette: a programra 50 üzlet jelentkezett, közülük 31-et választottak ki. Ezek között sokféle szolgáltatás megtalálható, de elsősorban élelmiszer- és ruházati üzletek kirakataiban szerepel majd a matrica, ami igazolja, hogy kártyaelfogadó helyről van szó.

Tóth József kedden átadta a kerület első nyugdíjas internetkávézóját is az Idősek Klubjában, ahol 10 számítógépen, napi nyolc órában ingyen internetezhetnek az idősek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!