Összefogás a fiatal taktaharkányi rendőrnőért

Akt.:
Összefogás a fiatal taktaharkányi rendőrnőért
Mint arról portálunk is beszámolt, október 9-én tragikus baleset ért megyénkbe hazafelé tartó rendőröket az M5-ös autópályán. A baleset két halálos áldozatot követelt, további három ember szenvedett nagyon súlyos sérüléseket.

A sérültek között van Timi, a 22 éves taktaharkányi lány, akit azóta is a Honvédkórházban kezelnek. A lány életének szerves része volt a tánc. A helyi formációs tánccsoport tagjaként több hazai és nemzetközi versenyeredménnyel büszkélkedhet. A fiatal taktaharkányi rendőrnő jobb lábát nem tudták megmenteni. Timire most hosszú rehabilitáció vár, így elkel a közösség támogatása.

A Miskolc Bodybuilding Team alapítója, Bukovenszki Gábor – aki személyesen is ismeri a balesetet szenvedett Timit – egy jótékonysági rendezvényt hívott életre.

Az „Összefogás Timiért” kezdeményezéssel szeretnénk megmutatni mennyien gondolunk rá és igyekszünk neki pozitív energiát sugározni a felépüléséhez – vezeti fel Gábor a rendezvényt.

2017. december 16-án, 15 órakor a miskolci Cutler Fitness-ben, nagyszabású jótékonysági rendezvényt szervezünk, ahol programokkal és a magyar testépítő- fitnesz- és erősportok sztárjaival várjuk a sportág rajongóit, illetve a felajánlani szándékozó érdeklődőket.

Minden, a rendezvényen befolyt összeget átadunk Timi számára, hogy rehabilitációját elősegíthessük. A tombola felajánlásokat az „Összefogás Timiért!” Facebook eseményben folyamatosan közzétesszük.

Aki az eseményen nem tud részt venni, de felajánlásával szeretne hozzájárulni Timi felépüléshez, az alábbi bankszámlaszámra utalhatja felajánlását:
Fila Tímea
OTP Bank Nyrt.: 11773346-02267661


Kedden este a Készenléti Rendőrség miskolci telephelye előtt gyertyagyújtással emlékeztek az elhunyt bajtársra
Miskolc, Kecskemét - Miskolci határvadász és az autóbusz miskolci vezetője vesztette életét a balesetben. N. Gergely rend­őr törzsőrmester és Gy. Elek autó­busz-vezető. Mindketten megyénkbeliek. A Miskolci Készenléti Rendőrség, illetve az Észak-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt. alkalmazottai...