Friss hírek

2010.01.28. 10:55

Nem vezetett az "álmozdonyvezetõ"

<p>Lapinformációkkal ellentétben nem vezetett mozdonyt az a fiatalember, aki korábban többször is bement a MÁV szolgálati helyiségeibe, ahol mozdonyvezetõnek adta ki magát - tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében a MÁV-TRAKCIÓ Zrt. Kommunikációs Osztálya.</p>

A 25 év körüli férfit január 21-én kapták el. Azért figyeltek fel rá, mert már korábban is elõfordult, hogy bement a MÁV hivatalos helyiségeibe és mozdonyvezetõnek adta ki magát és többször kérte a leadott jármûvek kulcsait is. Január 21-én telefonon érdeklõdött a Keleti pályaudvaron, hogy nincs-e olyan mozdony, amit a szomszédos vasútállomásra kell vinni, mert úgyis arra van dolga, így el tudja vinni. Azt mondták neki, hogy lenne feladat. Oda is ment mozdonyvezetõ egyenruhában, amikor elkérték a szolgálati papírjait, amelyek nem voltak neki. Ekkor hívták a rendõröket, akik vizsgálják az esetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!