Sport

2014.04.26. 22:43

DVTK vs. Paks - Edzői nyilatkozatok

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. MVM-Paks (0-4) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és Csertői Aurél értékelték a látottakat.

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. MVM-Paks (0-4) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és Csertői Aurél értékelték a látottakat.

Sivic Tomislav (DVTK): - Van nehéz nap az életben, meg a fociban. Ez az egyik legnehezebb, biztos. Én is szeretném tudni, mi történt. Az első félidőben nem hasonlítottunk magunkra, és a Paks 18-at lőtt kapura. Egyszerűen abba beleszaladtunk, hogy akármit, akárhogy rúgtak a kapura, minden bement, nekünk viszont semmi, de hozzáállás se volt, amilyen egy profi játékosnak, csapatnak kell lenni. Második félidőben küzdöttünk, hajtottunk, nincs panasz a második félidőre, mindenki akart, csak a 0-3 után ez egy kicsit nehéz. Viszont az első félidő nem volt jó, nem volt tűz, nem volt az, amit megbeszéltünk. A mai meccsben nem volt benne 0-3-ról a fordítás, egy picit fáradtak is vagyunk, amit sokszor már mondtam is. És ez most csak kijön, mert ez már nem is tudom hanyadik meccs a hónapban. Tényleg, tényleg ma semmi nem sikerült az ég világon. Paks jobb volt, megérdemelte a győzelmet. Nagyon nehéz pillanat, de holnap már egy új nap. Kedden új mérkőzés, ahol van javítási lehetőség. És azt gondolom, hogy ettől biztos, hogy jobbak leszünk. Azt szokták mondani a rutinos edzők, hogy jobb inkább egyszer kikapni 4-0-ra, mint négyszer 1-0-ra. Hát akkor én is kihasználom ezt most.

Csertői Aurél (MVM-Paks): - Nem mondanám, hogy eddig ez benne volt a játékunkban, de játszottunk olyan meccset, amit már meg kellett volna nyerni. Ma minden bejött. Szerintem szenzációsan futballoztunk. A Diósgyőr otthonában négy gólt rúgni parádés teljesítmény. Nagyon jól fociztunk. Mentálisan is benne volt a játékosokban, a második gól után kicsit felszabadultabb lett a játék, vártuk is ezt egyébként. Azt azért elmondhatom, hogy a srácok fejben készültek minden mérkőzésre, hála isten most kijött, még talán időben.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az MVM-Paks csapatát fogadta szombaton 20 órától a diósgyőri stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!