Országos paintball-buli Borsodban!

Országos paintball-buli Borsodban!
Csincse – Eljött a paintball-fanatikusok ideje! A Csincse-közeli, elhagyatott tanyán igazi háborús hangulat uralkodott csütörtökön. Folyt a festék rendesen.   

Egész nap lövések hangjától és harci üvöltésektől volt hangos a környék. Az ország számtalan pontjáról, többek között Ceglédről, Várpalotáról, Debrecenből, no meg persze Miskolcról, sőt, a határon túlról is érkeztek csapatok.

A tizenöt hektáros tanya igazi paradicsom volt a körülbelül hatvan résztvevő számára. Mindenfelé terepmintájú katonaruhás, maszkos, fegyveres emberek sétáltak. Vagyis inkább bújtak, kúsztak, futottak, és szüntelenül lőtték egymást. A szervezők egyhónapnyi munkáját dicsérte a rendezvény, amit remélhetőleg minden évben növekvő létszámú résztvevőkkel megtartanak majd.

Ezúttal a harminc-harminc tagot számláló kék és piros csapat küzdött egymás ellen, hogy megszerezzék az ellenfél által védelmezett kannát. Akit találat ért, az sem szomorkodott sokat, mert néhány méterrel odébb bográcsgulyás és egy kis szíverősítő várta. Soha rosszabb bulit!