BOON - PR cikk

2015.06.23. 13:04

Élmény, utazás… Aggtelek!

Június 27-i úti célunk az idén 30 éves Aggteleki Nemzeti Park, ahol a föld mélye és a föld felszíne is olyan gazdag látnivalókat rejt, amelyet vétek elmulasztani.

Június 27-i úti célunk az idén 30 éves Aggteleki Nemzeti Park, ahol a föld mélye és a föld felszíne is olyan gazdag látnivalókat rejt, amelyet vétek elmulasztani.

Program: kora reggeli, miskolci indulást követően a Baradla-barlang vörös-tói bejáratához érkezünk, ahol kétórás vezetett túrán színpompás cseppkőképződményeket csodálhatunk meg: többek között Magyarország legmagasabb állócseppkövét, a 19 m magas Csillagvizsgálót, valamint a barlang legnagyobb termét, az Óriások termét is. A barlangban a hőmérséklet +10°C, ennek megfelelő ruha és túracipő ajánlott! A festői szépségű Jósvafőre érkezünk, a források és barlangok völgyébe, mely műemléki jelentőségű ófaluja népmeséink hangulatát idézi. Fakultatív programként megtekinthető a tájház és a református templom. Ebéd után rövid szabadprogram.

Aggteleken: nézelődés, emléktárgy-vásárlás. Hazaindulás a délutáni órákban Szinpetri érintésével, ahol a világ legnagyobb, az Aggteleki Nemzeti Parkot bemutató könyvét tekinthetjük meg, mely 346 oldalas, 1420 kg-ot nyom, pontos mérete 4,18 x 3,77 méter.

Információk:

  • Időpont: június 27. (szombat) Részvételi díj: 4.990 Ft/fő
  • Részletes tájékoztatás és foglalás: az utazásszervező Expert-Holiday Utazási Iroda elérhetőségein - 46/780-450, [email protected]. Eng. szám: U-001257. Jelentkezési határidő: június 24. (szerda)
  • A részvételi díj tartalmazza: az utazás és az ebéd költségét, a barlangbelépőt és a csoportkísérő díját. A díj nem tartalmazza: az italfogyasztást az ebéd mellé, illetve a fakultatív programok díját.
  • A buszt a meghirdetett részvételi díjjal minimum 35 fő jelentkezése esetén indítjuk.
  • A rajtunk kívülálló körülmények miatti programváltoztatás jogát fenntartjuk.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!