Országos elismerés: A Miskolci Egyetem campusa lett a legszebb

Akt.:
A Miskolci Egyetem főépülete
A Miskolci Egyetem főépülete - © Fotó: ME Facebook/Kiss Viktor
Miskolc – Múlt héten szavazást indított az Eduline, melyen arra volt kíváncsi, hogy a legnagyobb magyarországi egyetemek közül melyiknek van a legszebb campusa.

Öt nap alatt összesen 11 540 szavazat érkezett, melyből kivették a részüket a Borsod Online látogatói is. Péntek éjfélkor pedig lezárult a szavazás, az eredmény: az első helyen a Miskolci Egyetem végzett a szavazatok 36 százalékával, a második az Eszterházy Károly Egyetem 30 százalékkal – az egri intézmény egyébként egy ideig vezette is a szavazást.

A harmadik helyet a szavazatok 13 százalékával a Soproni Egyetem szerezte meg, a negyedik 7 százalékkal a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, az ötödik 5 százalékkal a Semmelweis Egyetem. A Pannon Egyetem a szavazatok 3, a Dunaújvárosi Egyetem, a Kaposvári Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem 2-2, a Nyíregyházi Egyetem pedig 1 százalékát szerezte meg.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s