Meglepő fordulat

2024.03.18. 11:39

Érdekes videót osztott meg Varga Judit, miután exférje arról posztolt, hogy nőveréssel hozták őt hírbe

A poszt különös jelentőséggel bírhat annak tudatában, hogy a volt igazságügyi miniszter a lemondása óta semmit sem osztott meg a közösségi oldalán.

MW

Varga Judit és volt férje, Magyar Péter

Forrás: MTI

Fotó: Veres Nándor

Varga Judit exférje, Magyar Péter vasárnap megosztott Facebook-bejegyzésében arról értekezik: a „suttogó propaganda” azt terjeszti róla, hogy többször megverte gyerekei anyját, és rendőrt kellett hívni hozzá – hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzet.

Magyar Péter arról ír, két héttel ezelőtt megkereste őt egy hírportál újságírója azzal, hogy beszélni szeretne vele egy rendőri jelentésről, ami egy 2020. december 29-i, Varga Judittal folytatott családi vitájuk után készült.

A posztban azt állítja, hogy a jelentés készítéséről őt nem kérdezték meg, de megfogalmazása alapján tudott róla, hogy készült egy ilyen, hiszen egy alkalommal valóban szükség volt arra, hogy egy családi vitát külső beavatkozással rendezzenek.

Egy szimpla családi vitánkat valótlan állításokkal sikerült izzadtságszagúan úgy kiszínezni, hogy a jelentés azt sejtesse, hogy én erőszakosan léptem fel a feleségemmel és az akkor őt védő állami testőrökkel szemben. A valóság persze egészen más volt. Arról volt pusztán szó, hogy egy veszekedés után a volt feleségem bejelentette, hogy egy általam nem ismert időszakra és helyre elviszi a közös gyerekeinket, amibe én nem akartam beleegyezni

– írja le az esetet a bejegyzésben saját megélése alapján Magyar Péter, azt állítva, hogy a kapcsolatuk rendezése után többször kérte a volt feleségét, hogy megismerhesse a titkosított jelentést, amely tudomása szerint a belügyminiszter és a miniszterelnök asztalán is járt. Mindig elutasítást kapott.

Habár korábban nem látta, úgy véli, a rendőri jelentés fiktív elemekből áll.

Szerinte mindez onnan is tudható, hogy 

amennyiben nem így lett volna, akkor mind a testőröknek, mind az érintett kormánytagoknak hivatalból feljelentést kellett volna tenniük. 

Magyar szerint a nőveréssel kapcsolatos vádak minden alapot nélkülöznek.

A Magyar Nemzet megjegyzi: úgy tűnik, Magyar Péter előre menekülne, hiszen már többször utalt arra az elmúlt hetekben, hogy a személyével kapcsolatban előkerülhet a nőverés ügye. A politikus február 27-én a Telexnek adott interjújában például arról beszélt, hogy a Megafon többek között azzal akarja őt lejáratni, hogy „nőverő”. Noha ilyen Megafon-posztnak sehol sem találni nyomát,

Magyar később is utalt arra, hogy előkerülhet vele kapcsolatban ez a vád

– emlékeztet a lap.

Mindig van kiút

Magyar Péter fentebb említett Facebook-posztja után valamivel volt felesége is közzétett egy bejegyzést a közösségi oldalán. Megnyilvánulása már csak azért is érdekes, mert a volt igazságügyi miniszter a lemondása óta nem posztolt. 

Varga egy kisfilmet tett közzé a kapcsolati erőszakról.

 Mindig van kiút

– írta az Ökumenikus Segélyszervezet két évvel ezelőtt készített videója elé.

A Magyar Nemzet teljes cikke ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában