Guruló dollárok

2024.02.20. 06:13

Várható, hogy külföldről ismét megpróbálnak beavatkozni a magyar belpolitikába

A Magyar Nemzetnek nyilatkozó elemző szerint a globalista erők nem mondtak le arról, hogy hazánkban is kormányt buktassanak.

MW

Korányi Dávid teljes nyíltsággal beszélt arról, mit csináltak Lengyelországban

Forrás: Képernyőfotó/Youtube

– Biztos vagyok benne, hogy valamilyen formában ismét megpróbálnak beavatkozni a magyar belpolitikába, hisz sorsdöntő választások elé nézünk. Nálunk is és úgy általában egész ­Európában. Minden kutatóintézet jobbratolódást jósol az uniós választásokon, a kérdés inkább az, hogy ez milyen mértékű lesz. 

Az Action for Democracy, illetve más olyan progresszív nézeteket valló NGO-k, amelyek ugyan nem vesznek részt a demokratikus versenyben, de a baloldal szekerét tolják, mindezzel tisztában vannak. Céljuk, hogy a jobbratolódás ne legyen valódi fordulat

fogalmazott a lapnak Nagy Ervin.

A XXI. Század Intézet elemzője hangsúlyozta, hogy idáig is óriási pénzeket mozgattak meg, de a legutóbbi nyilatkozatokból úgy tűnik, hogy nem mondtak le Magyarország politikai gyarmatosításáról. Mint mondta, megvan a tudásuk, az elmúlt években fontos tapasztalatokat szereztek idehaza és más – az ő értelmezésük szerint – „csatatérállamokban”.

– Nálunk rossz befektetés volt a hazai baloldal támogatása, ami nem jelenti azt, hogy az antidemokratikus módszer és az eszközkészletük, amivel élnek, ne lenne működőképes. Gondoljunk csak arra, hogy Korányi Dávid – a közelmúltban kiszivárgott videókban – nyíltan beszélt arról, hogy miként avatkoztak be sikeresen Lengyelországban. Magyarországon nem a pénz vagy az akarat hiánya, hanem a magyar baloldal alkalmatlansága és a nemzeti oldal erős összetartása akadályozta meg, hogy globalista erők kormányt buktassanak és átvegyék a hatalmat – húzta alá az elemző.

A cikk folytatása ITT olvasható.

Nyílt pályázati felhívásokat tett közzé hivatalos oldalán az Action for Democracy

Az Origo arról ír, hogy nyílt pályázati felhívásokat tett közzé hivatalos oldalán az Action for Democracy, „az Európai Unió polgárai szavazati jogának erősítése” címmel. A kiírásban úgy definiálták magukat, mint „egy amerikai székhelyű nonprofit szervezetet, amely azokat a szereplőket támogatja, amelyek a demokráciák védelmében és újjáépítésében járnak közre”.

Jól látszik, hogy a dollárbaloldalt pénzelő Action for Democracy nyíltan ismét a közelgő választások befolyásolására készül. A 2024-es európai parlamenti választásokkal összefüggésben NGO-kat készülnek támogatni – írja a portál, hozzátéve, hogy a nemzeti szuverenitásvédelmi törvény – ami ellen a dollárbaloldal és a dollármédia oly agresszíven tiltakozott – éppen a guruló dollárok miatt készült.

Emlékeztetnek: pár napja leleplezhette magát az Action for Democracy vezetése, és ezért visszavonulót fújt, mivel egyik napról a másikra eltűnt a Korányi Dávid nevével fémjelzett szervezet információban gazdag honlapja.

A teljes cikk a részletekkel ITT olvasható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában