Hatlövetű

2023.12.02. 11:34

Orbán Viktor új videóval jelentkezett a TikTok-on

A kormányfő a videóban 5+1 fontos közelmúltbeli eseményt idézett fel.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök

Forrás: MTI

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

– Az első hó leesett, a budapesti közlekedés elesett – mondta Orbán Viktor a november végi hóesésben a közösségi oldalán, a TikTok-platformján közzétett új videójában, amely ezúttal is a Hatlövetű címet kapta, írja a Magyar Nemzet.

A miniszterelnök a videóban 5+1 fontos közelmúltbeli eseményt idézett fel. Elsőként megemlítette a magyar labdarúgó válogatott veretlen kijutását az Európa-bajnokságra, a második pont a Ninjakormány vs. Brüsszel címet kapta. Ebben a kormányfő a nemzeti konzultáció kitöltésének fontosságát hangsúlyozta, majd a harmadik pontban kitért a Magyarországon legutóbb befejezett, eddigi legnagyobb hadgyakorlatára, az Adaptive Hussars 23-ra, amelyben elismeréssel szólt a Magyar Honvédség teljesítményéről.

Ezután gratulált holland jobboldali szövetségesének, Geert Wildersnek a választási győzelméhez. Kiemelte ezután, hogy sikerült a kormánynak letörnie az inflációt, végül a videó zárásaként a havazás miatti káoszról tett említést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában