Jól ismert slágerek

2023.09.16. 18:41

Kiderült, hogy melyik dalt hallgatta meg a legtöbbször Orbán Viktor (videó)

Újabb videó jelent meg a miniszterelnök TikTok-oldalán, amelyből kiderül, hogy melyik dalt hallgatta meg életében eddig a legtöbbször.

MW

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2022. szeptember 10-én

Forrás: MTI

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A kormányfő a videóban két nagy kedvenc számát említette meg. Az egyik az Omega 1969-ben megjelent slágere, a Gyöngyhajú lány, míg a másik az Illés együttes és Koncz Zsuzsa híres dala, a Valahol egy lány.

A kormányból mások is elárulták a nagy titkot. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő félve mondta el, hogy bizony korábban a Spice Girls egyik trackje szólt nála a legtöbbször. Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter a legendás amerikai folkrock banda, az R.E.M. dalait hallgatja szívesen. Varga Mihály pénzügyminiszter nem véletlenül egy P.Mobil-szerzeményt mondott, míg Nagy István agrárminiszter egy Hungária-slágert szeret a legjobban.

A videóból további politikusok kedvenceire is fény derül:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában